Olet varmasti kuullut sanonnan; olet mitä syöt.
Ja usko pois, se mitä syöt näkyy ihostasi. Jokainen on varmasti nähnyt kauan tupakoineen ihmisen ihon, samoin kuin tunnistat alkoholia paljon käyttävien ihon.

Paulalta kysytään usein ihonhoidon vinkkejä, koska iho on niin hyvässä kunnossa. Kehtaako kertoakaan, että pääasiallinen hoito on päivittäinen kasvojen pesu vedellä. Joskus myös kasvorasvaa, ja jalkoihin tehokkaampaa voidetta tarvittaessa. Etenkin kun Paulan kauan tunteneet muistavat, kuinka pahimmillaan  atooppista ihoa on rasvattu jopa viisi kertaa päivässä. Mikä on muuttunut?

Vesi on edelleen akilleen kantapää, sitä kuluu surullisen vähän. Mutta päivittäin kuluu eri värisiä kasviksia;
aamupalaani kuuluu jopa 2-3dl marjoja, lounas sekä päivällinen on yleensä kasvisvoittoinen, välipalalla on
pähkinöiden lisäksi usein hedelmää. Näin ruoasta saa runsaasti ihon tarvitsemaa c-vitamiinia, flavonoideja sekä karotenoideja. Näiden lisäksi hyviä rasvoja sekä kalaa runsaasti, ja tietysti  omega3:n saanti vielä lisäravinteesta. Lisäravinteena myös luonnollista E-vitamiinia sekä karotenoideja vielä lisäturvaksi maitohappoja unohtamatta. Näillä keinoilla atooppinen iho pysyy kunnossa.

Ravinnon merkitystä ei voi väheksyä ihonkaan hyvinvoinnissa.
Myös Veli-Pekka on huomannut tämän, sillä vaikka ruokavalio on suositusten mukainen ja hän juo päivittäin riittävästi vettä, kärsi Veli-Pekka ennen käsien huomattavasta kuivumisesta, päänahka hilseili sekä silmät kutisivat jatkuvasti. Hänen kohdallaan ei tehty mitään muuta muutosta kuin otettiin lisäravinteet käyttöön, koska ruokavalio oli jo käytännössä kunnossa. Lisäravinteiksi valittiin Omega3, vehnänalkioöljyvalmiste, jossa luonnollista E-vitamiinia, flavonoideja sekä kalsium-magnesium- D-vitamiinivalmiste. Jo muutaman päivän sisällä silmien kutina väheni. Käsiä ei tarvinnut rasvata enää viikon päästä. Muutamassa viikossa päänahan hilseily väheni niin, ettei hilsettä enää varissut puserolle. Ja koska iho ei ole enää niin kuiva, näyttää iho terveemmältä ja jopa ”rypyttömämmältä”. Joskus siis lisäravinteet tuovat sen lopullisen silauksen, mitä ruokavaliolla ei vain saa aikaiseksi.

Lisäravinteet ovat aina nimensä mukaan lisäravinteita. Ruokavalion tulee aina olla kunnossa. On turhaa hukata rahaa kalliisiin lisäravinteisiin, jos ruokavalio on poskellaan. Ja lisäravinteiden tehtävänä on nimenomaan tuoda lisätukea ruokavalioon ja tuoda se viimeinen silaus avuksi kehosi hyvinvointiin.

Jos et koe lisäravinteita omaksesi ja kaipaat enemmän ulkoista voimaa ihosi hyvinvointiin, on meillä tähän loistava Nutriance Organic- ihonhoitosarja, joka on tieteellisesti muodostettu merikasvipohjainen tuotesarja ihosi hyvinvointiin. Merikasveja täydentävät muut valikoidut kasvipohjaiset ainesosat, vedet ja öljyt, jotka tunnetaan niiden hellävaraisista, suojaavista ja ravitsevista ominaisuuksistaan.

 

 

Meidän valintamme on Neolife, käy tutustumassa tuotteisiin verkkokaupastamme; https://velipekkaruusunen.neolifeshop.com/
Voit vapaasti valita omasi. Pääasia on tuotteita käyttäessäsi, että ne toimivat. Jos et huomaa muutosta,
ei niitä kannata käyttää. Tuotteillamme on puolen purkin takuu; voit käyttää tuotteita puolen purkin verran ilman aikarajaa. Jos ei tuote toimi, voit palauttaa sen meille, me saamme Neolifelta uuden purkin tilalle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *